New Heroes heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Jessey Voorn De shooting guard komt over van ZZ Leiden waar hij de laatste 2 seizoenen onder contract stond.

Voorn speelde 1 seizoen in de Verenigde Staten (2006-2007) om daarna 4 jaar voor ABC Amsterdam uit te komen. Toen die club failliet ging vertrok hij naar het noorden, naar Gas Terra Flames. Hij kwam ook nog een tijdje uit in de Spaanse 3e divisie voordat hij in het seizoen 2015-2016 een van de steunpilaren bij Landstede Zwolle werd. De laatste 2 jaren speelde hij, zoals gezegd voor ZZ Leiden.

“Ik droom ervan om in de Maaspoort te spelen” liet Voorn weten via een filmpje op de social media van New Heroes Den Bosch. Eerder vandaag liet de club weten niet verder te gaan met Pim de Vries en Kevin Bleeker. Bouwknecht, Wessels, Oudendag en Stan van den Elzen zullen volgend jaar ook nog te zien zijn in het rood van New Heroes omdat hun contracten met de club nog doorlopen.

Advertenties