Ook in deze topwedstrijd trok SPM weer aan het kortste eind. De eindstand van 64-56  werd mede mogelijk gemaakt door een sterk spelende Worthy de Jong van ZZ Leiden. Met 21 punten, 9 rebounds en 3 assists was hij degene die het verschil maakte.

Na het eerste kwart stond SPM met 23-16 achter. Aan het eind van het 2e kwart knokte SPM zich knap terug in de wedstrijd om te gaan rusten met een 36-35 ruststand. Het derde kwart verliep daarna dramatisch voor SPM. 4 punten kwamen er op het scorebord bij voor de Bosschenaren en die achterstand kreeg SPM niet meer weggewerkt in het 4e kwart. Kravic schaafde zijn totaal van de wedstrijd toch nog op naar een totaal van 11 ( 2 pnt in eerste 3 kwarten), maar er mag toch wat meer verwacht worden van de ervaren center in deze fase van de competitie.  Stats van de wedstrijd zijn te vinden via deze link.

Door dit resultaat blijft SPM Shoeters op de 4e plek staan in de ranglijst, niet waar ze bij aanvang van het seizoen vanuit gingen. Is het gemis van Brandyn Curry dan toch groter dan gedacht? Hij was deze week even in Nederland… Heel even had ik de hoop dat…..

Advertenties