Hoi Eddy,

Does niet. Doe eens niet. Probeer het eens niet te doen. Niet doen. Nergens voor nodig, laat dat..

Weet u nog, die tijd dat u actief sporter was? De tijd dat ook u uit het potje snoepte? Pemoline bijvoorbeeld.. u geeft in 2007 toe dat u het gebruikt heeft. 29 jaar na uw actieve carriere. Dus ja, dan wordt straffen een beetje lastig he.. Volgens mij waren er nog een paar meer zaken die “het daglicht niet konden verdragen” destijds… Ik constateer zelfs dat u in 2012 in verdenking bent gesteld omwille van corruptie. Zou gaan over de aankoop van fietsen o.i.d. Electrische fietsen of sla ik nu de plank volledig mis?

M.a.w iedereen doet dingen die misschien niet door de beugel kunnen. Inherent aan sport lijkt het bijna wel. Ook bij het wielrennen zijn wat ontboezemingen voorbij gekomen de laatste jaren. “Helaas” heb ik u toen niet zo hard horen roepen als nu. Toendertijd dook iedereen die er (in) direct mee te maken had het liefst 8 meter onder de grond weg want o o o, het heilige wielrennen. Daar verdien ik mijn geld mee dus ik zeg lekker niks!

Tot gisteren. Eindelijk was de tijd daar om eens een keer lekker tegen valsspelers te kunnen schreeuwen. Een meisje van 19 die, zoals ze zelf zegt in het filmpje, van niks weet. Die zegt dat ze het niet gedaan heeft en het een samenloop van omstandigheden is…. Ja, ik vind het ook raar dat die vriend nog nergens te vinden is, maar ik geef haar het voordeel van de twijfel. Er is namelijk nog niet zo heel veel duidelijk. Maar u bent al voorstander van LEVENSLANG SCHORSEN! (Ik ben eigenlijk voorstander van: pak iedereen die doping gebruikt heeft zijn overwinningen af. Ook 60 jaar na dato. Dat zal ze leren! )

En nee, u bent zeker niet de enige ( Hoi Rudy de Bie, Hoi Patrick Lefevre), maar wel de zoveelste in een lange rij hypocrietjes. Mag ik dat zo zeggen? Ja dat mag ik. ( gejat van Smeets, die kent u wel he?). U wilt een meisje van 19 dat in al haar naiviteit misschien iets gedaan heeft wat niet mocht haar hobby afnemen?  Wist ze het wel? Is ze gedwongen dit te doen? Er zijn nog zoveel vragen. Laten we die eerst eens beantwoord zien te krijgen voordat we haar nog verder naar de afgrond toe brengen. Let wel, iedereen heeft een punt dat ze mentaal gaan breken…

Tot alles duidelijk is lijkt het me verstandig dit soort dingen niet zo te gaan roepen. Hoe u het ook wendt of keert, mensen kijken toch op naar u. Probeer daar soms een beetje verstandig mee om te gaan. Zeker in dit geval…..

Dank u.

Advertenties