“We veroordelen wat er is gebeurd, maar de UEFA kan hier niets tegen doen. Wij gaan alleen over zaken die zich in het stadion hebben afgespeeld”, aldus een woordvoerder van de UEFA.”

Nyon, paar dagen later, d.d. 23-02-2015“Heren, wat gaan we doen aan die rellen in Rome en de club Feyenoord ? Normaal gesproken kunnen we ons niet bemoeien  met dingen die buiten het stadion, dus in de stad gebeuren, maar dit kan zo toch niet verder ?”

“Compleet mee eens, als we nu niet optreden gaan ze in de volgende ronde de volgende stad slopen, dit moeten we een halt toe roepen”

“Hebben we niet nog ergens een scheidsrechtertje uit de Franse 7e klasse onderafdeling, het liefst uit Nancy, die we voor een paar knaken de wedstrijd naar zijn hand kunnen laten zetten ? Zodat ze gewoon op een “sportieve manier” uit het toernooi geknikkerd worden? We kunnen ze een boete geven en niet meer laten spelen, maar daar is de lol snel van af. Dan is er niet echt sprake van leedvermaak voor ons. Laten we ze gewoon in eigen huis pakken, 50.000 man op de tribune, een scheidsrechter die het spel niet aanvoelt en fluit als een dwaas. Wat zullen ze gefrustreerd raken! Zeker weten dat er ongeregeldheden plaats gaan vinden, wat voor ons ook weer een financiële opsteker is, want de boetes zullen dan niet mals zijn. Twee vliegen in een klap. “

Je ziet die mannetjes gewoon aan tafel  zitten en dit bekonkelen. Glaasje wijn  erbij, hapje hier, toastje daar. En  maar lachen en plezier maken. Eng clubje die UEFA, heel eng….

 

Advertenties