Bekant Mert ! Da betekent eindelijk normale sport kijke! Mountainbiken ja, wa anders !
Gullie dacht da ik weg war he? Is ook! Nie! Gewoon niks te vertellen….

Donderdag kende al genieten van un wedstrijd op Cyprus. Nou ja, genieten, ge zult dun uitslag kunnen lezen, kijken doede mar ergens anders.. daar zal nie veul van te zien zen.. ( zoja, ekkes deurgeven aan men he… bedankt!).
Dan ook dees weekend un koerske op de weg in Belgie.. die zen mooi om te kijken om de tijd wa te killen tot da ge.. jaja.. naar Balkum kunt ! 
Da parkoerske op dun Engelenstede me diejen klote  achterlijke misvurmde neijen zelfgebouwden bult. Leuk dingske ! Hoop op wa hoger temperaturen dan veurig jaar, -30 vein ik toch wa te kou… En de renners ook, da weet ik zeker.. as ze in de kou won fietsen dan zouden ze wel gaan veldrijden..      (ow ja, die hebben dees jaar zeker inne keer vorst gehad… whahahahaha).

Dus ja, neij seizoen, neij pekskes ! Heb er al wa veurbij zien komme op dun feesboek, kekt maar eens ekkes…

Me oew blije bakkes
Hoi Natasja !
Dees war al wa langer bekend… 😉 
Neije sponsor, neij tenueke
Bar End, toch een van de grotere verenigingen in NL

Da zen er zomaar een paar die ik ekkes tegenkom. Ziet er toch skon uit allemaal? Hebben die ontwerpers weer goed over nagedacht, en zo witte ook meteen as ge ze ziet rijje da ge ze hier gezien het.. Hedde gin zak aan, maar goed…

Dees jaar gaat mooi worden ja. Ikzelf vur dun urste keer naar unne World Cup ( as alles goed gaat, ge wit ooit nooit nie..) en ik denk bij de Elite dees jaar un skon strijd bij elk wedstrijdje.. Waar ik da op baseer ? Weet ik veul… Bietje lullig om te zegge da t dees jaar niks wordt, wel ? Hoe snugger bende dan ?

Trainingskempkes! Ook populair nou! As we write zie ik dees filmke veurbij komme!
hoop da de link werkt!  Mooi teamke denk! Teneukes ook skon ja, vooral diejen inne in da MPL Specialized pekske! Mooi is da. Komt ook nog een neij tenueke van denk, of nie? Lijkt me wel da hullie gewoon meedoen me de mode en straks me un strak pekske op de proppen komme! Adel verplicht.. of zoiets..

Nou, ik zie jullie wel in Balkum, tot diejen tijd ben ik druk me columns skrijve, wa plannekes de goeie kant op sturen ( bende nou klaar me die aanvullingen Eric v/d Boogaard, of wa! Verrekte slak…) ploegpresentatieke van MPL, uitnodiging van ploegpresentatie SBJ Biketeam, enzoweijer enzoweijer…

Houdoe wor !

Advertenties