Ekkes terug naar ut begin . Daar waar munnen blog allemaal mee begon… Urste plaats veur Mister Selfie himself, dun Eddy. Ge zult de leste weken vast wel un fotooke van zun harses gezien hebben op dun feesboek, dun instakilo en/of twitters…

En zo kwamen er nog 500 veurbij de leste dagen.. das nie erg, das goed. Da betekent da t menneke wir terug is, da betekent dat ie wir wa lekkerder in zun vel zit ( hoewel ge da aan bovenstaande foto nie zout zeggen, maar allee… ).

Dun Eddy, ekkes nog unne keer un verhaaltje over diejen veldrijderT uit Tiel. Die toch mooi resultaten ha gereden tot 2011 ongeveer.. of 2012.. daar ergens. Toen ging t ekkes wa minder me dun Ed… Bietje blessures, wa migraine, rompslomp, noem maar op.. En dan toch nog crossen, da valt nie mee. Da bleek ook wel. Jammer genoeg zagde um steeds minder, tot dat ie in 2013 zelfs ekkes gestopt war! Da kan nie he.. da zou te gek zijn.  Da dacht ook Jac van Oord uit Amerzoden denk…  Kende wel he, die van die erpel.. Natubalans. Kunde goei friet van snije ! Die smaken verrekes..
Die dus.. Die dacht: Hee, dun Ed, die rijdt nog als unnen dolle dun Alp du Huez op, die moet nie stoppen nondetju! Daar ga ik wa aan doen.
En ja, da mag gezeet worden. Natuurlijk he Jac da nie hillemoal alleen gedaan, ook Jeroen  Wijgaard zal wel meegeholpen hebben, en natuurlijk dun hoofdrolspelert zelf.. Toch knap da ge dan wir opstapt. En slim, want hee, nog veul te jong om te stoppen..

En kijkt ! Leste half jaar gaat t steeds beter me dun Ed. Me als mooi beloning dees weekend het WK in Hoogerheide. Das wel verdiend denk. As ge ziet waar dat ie vandaan komt ( jajajajaj, zo dramatisch war t nie, maar be honest, hij was redelijk gezakt op de UCI ranking…. ) dan is da toch wel knap da ge toch da knupke om kunt zetten en toch weer me de wereldtop mee kan rijden in t veldrijden….

Das wel de wereldtop ja, die daar in t wiel zit te harken om bij te blijve 😉

Mooi man, gullie wit da ik altijd fan van da menneke ben geweest. En nog… En sinds mun dochter bluumkes van hem ha gekregen na een overwinning gun ik da menneke gewoon t allerbeste de komende jaren. Lekker wa fietsen, in de zomer diejen mountainbike op en gewoon nog ekkes wa prijskes binnen harken veurda ge over 20 jaar me pensioen gaat! Zullen we da afspreken Ed ?
Goed zo !

Wa zou t mooi zen als ik mun blog begin me na un overwinning van dun Ed en da ik nou mun blog afsluit vlak veur wir un overwinning van dun Ed… Hee, ge wit nooit nie he, t wiel is nog alted rond ;).

Succes daar op t WK! Wij supporteren, en ik weet zeker nog veul meer in Nederland, en ja, zelfs in Belgie !!

Houdoe wor.

Advertenties