Jaja, t was wir zonnen dag. Allemaal weken lang roepen da ze zon zin hebben om lekker BCPT te gaan rijden, dun tweeden dag vervloeken ze oe al, is t al nie normaal meer, moet t anders, klei hier, modder daar, noem maar op.
Bietje jammer is da . As ze gewoon ekkes onderstaand videooke bekeken hadden veurda ze weggingen han ze nie zo’n problemen gehad. Dus kekt nou nog maar ekkes, dan witte de komende dagen wa ge moet doen as eg wa klei tegenkomt…

Dus nie mouwen as ge wa klei meeneemt, ge wit nou wa ge der ‘s-avonds mee kunt doen!

Ontspannen sfeertje bij de start. Micha het er wel zin in, dun RickerT kekt wa bedenkelijk, die wist al dat ie me kleien nie weier kwam dan unne skeven asbak. 


Maar nondetje, wa reejen die 2 wir hard ! Gewoon vandaag in toch een redelijk zwaar etappeke urste worden me, let op, me, let op… 42 minuten voorsprong op dun tweede ! Hedde gullie rupsbanden van unne meter breed ofwa ? Vliegde gullie over diejen klei in plaats van da ge er deur heen moet ploeteren ? Petje af mannen, petje af !!

Schorriemorrie mannen hadden wel un zwaar dagske. Urste tussenpunt kwamen ze nog as 2e door, ze hebben ekkes veurop gelegen, maar wa slappe band en klei tussen dun derieiauleueur gooiden un bietje roet in t eten.. 4e plaats, nie slecht veur die 2. Ik vein da ze nondejuus aan t joekelen zen daar !

Ziede wen slagveld ? Iedereen aan de kant om un potje me dekseltje te maken ! Skon werk!!

Cube mennekes waren ook vol goei moed.  Matthijske ekkes mooi veurop gejoekelt toen de motor me fotograaf erveur reed. Da doet t alted goed, zen mooie fotookes.
Ook hullie han wa pech me dun dereieauleur. Maar ze zijn allemaal wel gefinshed, da kunde van veul ander nie zeggen, dus ze meugen nie klagen.

Merige un mooi etappeke ! finishen op dun Swartberg ! Etappe is wel paar km ingekort en wa hoogtemeters eruit gehaald, omda t zo verrekes geregend he, en ze toch wel wa medelijden hebben me de jongskes en meisjes..

Dus we zullen merige zien of die Veterans nog in da gruun jaske rijden ! Hopen da ze geen pech krijgen, dan moet da wel lukken !

Houdoe wor !

Advertenties