Ja zeker ja. Moete zeker ekkes gaan kijke. Sterker nog, gewoon meedoen denk? As ik zelfs inschrijf dan moet da veur jullie hillemoal niks veurstelle.

Zaterdag 10 augustus, unnen dag veur iemand zun verjaardag. Da kunde wel onthouwe op dees manier! Wel skon zon streetraceke.. Bietje seizoenvulling ook want as ge echt eerlijk bent is t natuurlijk een niks seizoen as ge ginne World Cup rijdt. Dan bende nou in Juli al bekant klaar me oew seizoeneke. Ja, ge kunt nog wel wa rijje, maar zonne topcompetitie of unne bergrace moet toch wa meer uitgesmeerd worden over meer wedstrijden. 4 of 5 is zo magertjes.. En wa buitenlanders erbij. Die gekke belgen en wa van onze oosterburen en zo un skon competitie opzette! Kannst du auch einmal Deutsch sprechen ja.

Of ja, leste idee, misschien een NK uitsmeren over meer wedstrijden. Gewoon punten per wedstrijd, aan t eind van de competitie bende gij Nederlands Kampioen. Doen ze bij de motorcross ook da prinsiepe.. Kan.. Hoef nie, mar zou kunnen he. Maakt t seizoen ook wa spannender en degene die t hele jaar lekker constant rijdt is dan gewoon de winnaar. Kei makkelijk. Of nie KNWU?

WE DWALEN AF! Streetrace mirroi dus. Ikke van de week ekkes rondvragen aan unne vriend ofda hij ook meedin. Wa denkte, hij kan nie, maar smeert men meteen in da gesprek un startbewijs aan veur de Bart Brentjens Challenge. Da war nie de bedoeling! Ach ja, doen we wel ekkes in oktober, wa geef ik erum… Zonne rugzak op munne rug (duh) me wa Radler erin en gas erop…
Da hek in Mirroi nie nodig. Da duurt mar 45 minuutjes, skon tijdsduur, benk mooi op tijd klaar om de rondemisse rond te zien lope. Die, zoas ik vandaag op FB veurbij zag komen, een neij pekske krijge !

Wie da verzonne he mag de Nobelprijs krijge! Slimme vent!.
Dus ja, da zal un hard koerske worde, want ja, al die knakkers wille natuurlijk op t podium terecht komme.. Waar ge dan urst verwelkomt wordt deur speakerT Ninko, maar goed, die bende zo vergete as ge de miskes ziet aankome…

Ik zag van de week da ze al flink bezig ware me van alles te knutsele in Mirroi. Ik woon daar vlakbij he, dus ik spioneer zo af en toe unne keer soms wa rond. Ekkes kijke wa ze allemaal uitvrete. Ze han al wa hout verzameld en waren wa aan t knutselen zag ik…

Da week ook nie. Blijven hullie daar slaape ofwa? Of zal da unne schans worre? Dan hebben ze nog wel ekkes te gaan. Hale ze nie in 2 weke! Hoewel er man genoeg bij staat…. te kijke.. helpe ho maar!

Maar hee, as ge da eindresultaat wilt zien moete gewoon ekkes dun 10e augustus naar Mirroi komme. Adres hedde nie nodig, gewoon die ene straat deur rijje, waar ook KIVADA zit, dan ziede t van eiges! En urst ekkes inskrijve he, ge het nie veul ted meer, en hoe later ge bent, hoe weijer naar achter op de startrij. Ook mooi.

Houdoe wor!

Advertenties