Dur is nie veul gebeurd de laatse week. Bietje rustig, ikke druk me vakantie vieren en wa fietse. Zo komt da boek van men nooit in elkaar gevouwe natuurlijk. Goei werk he ted nodig.

Dus ekkes wa anders.. πŸ˜‰Β 

Da ge denkt da ge veul vrienden het en me veul mensen proat.. Op oewen twitter en feesboek. Skon werk! Ik doe da ook zo af en toe, maar da wil nie zegge da ge die mense kent…

Dun urste die ik via twitterT echt ontmoette war dun Eddy.Β  Die volgde dan un bietje en toen bleek da hij ook wa din snowboarden soms war da wel leuk ja. Toen zag ik hem bij t NK in St.M.Gestel ( afgekort, veul te lange naam anders…)3e worden en ik dacht ik loop er ekkes naartoe. Da doede nie zomaar he.. das toch raar. Hoi, ik ben Rob, van de twitters! Nee, toch maar nie gedaan.. Bietje verlegen he, kunde niks aan doen. In t begin van t neij seizoen bij de teampresentatie heb ik um toch ekkes un hand gegeven.. Nie dat ie veul ted ha, want ja, hij moest wir noar Spanje πŸ˜‰ Hij is doar meer dan diejen sinterklaas, da week zeker πŸ˜‰

Ik war toen ook al die 2 van Doornbos aan t volgen. Liwald en Ninko. Skon proat hebbe die alted en in t brabants ook nog! Wa wilde nog meer! Koningen van dun hesjtek! ( das zon hekse waarachter ge dan un woord plekt wa meestal niks me oewen tweet te maken het.. )

Veurbeeldje denk! Da vein ik nou mooi.. Nie diejen tweet, maar dat ie nie veurbij die perd durft! πŸ™‚ Gewoon links erlangs mar..

Dus ja, dan hek weer plezier. Mooi is da. Daarom volgde die mennekes, bietje humor, wa fietse en af en toe wa zeveren op de koers. Ja, die 2 hek al un tedje geleje gezien in eh… eh… Oosterbeek geleuf ik.. Kan da plaatske nooit onthouwe.. Was toen zon bergraceke, waar ge op moet lette wa ge doet of ze skorsen oe! Mooi parcourske was da wel.

Ekkes kijken, me wie zever in nog meer.. Me veul mennekse van Cube, maar da kumt omda ik un bietje fan ben van da merk. Da wiste gullie al. Goei merk, mooi teamke, goei ploegleiderkes, waarvan er 1tje gewoon elk weekend prijs rijdt… Ja, diejen Micha krijgde nie zomaar van t podium af dees jaar ;).

Ekkes naar andere teams kijke… Hanske Becking.. Onze NL kampioen die liever in dun Bels woont.. Waarom ? Gin idee, zal wel iets me zun vrouwke te maken hebben. Snap ik wel, maar toch… Elk weekend un kilometer of 600 rijje om me un MTB wedstrijdje mee te doen.. dan moete toch wel unne fanaat zen ja.. Denk ook wel dat ie da is. Die hek nog nooit gezien. Ja, wel gezien, maar nie gesproken. Kumt wel. Dezen zondag in Apeldoorn zuuk ik um op! Hij het namelijk ons brabanders veur de gek gehouwe. Kan nie he…

En ziede wie da retweet? Anton Vos ! Ook unnen brabander! Da doede tog nie! Die volg ik alleen maar omda ik dan wa info over zijn zus krijg.. Misschien dak die ook dan nog ooit un handje kan geven! De beste vrouwelijkste wielrenster en veldrijdster aller tijde van hil dun wereld ! Gewoon uit Brabant ! Skon wor!

Bartholomeus Brentjens volg ik ook van da team. Gewoon omda da onze olympisch kampioen is en alted nuttige informatie he. Inside information noeme ze da in joenaaited kingdom. Informatie is goed, ben’k blij mee altijd. Ikke wel… πŸ˜‰ Veul uitslagen van over heel Europa. Want ja, ik wil gewoon alles wete. Uitslage dan he.. Nie da wa gullie nou meteen denkt !

Dan hek er nog inne waar ik unne keer koffie bij ga drinken. Dun Maikel Govaartss. Me un extra s in zunne naam. Uit Drunen, waar wel wa meer MTB toppes vandaan komme volgens men.. πŸ˜‰Β  Die zoekt maar zelf op. Degene die 3 name kan tweete kreg bij dun urste meet&greet un bekske koffie van men me un bossche lekkernij me un Q! Huh?

Dus ja, zo volg ik da un bietje. As ge mar plezier het! En ja, da heb ik wel. Gullie misschien wa minder me men, maar he, ge kunt nie alles hebbe he. Moete mar nie van die gekke dingen op de twitters en feesboek zwieren πŸ˜‰
Tuurlijk zen er nog veul meer, maar as ik die allemoal ga opnoeme dan ziede gullie unne lap tekst veur oe da ge meteen denkt: Da ga ik nie lezen, heb gin week de ted veur diejen onzin. Darum da die unne volgende keer aan de beurt komme, urst wir wa stukskes maken over t MTB-en, de KNWU, en nog wa meer van die onderwerpen.
Tot de zondag wor ! Dan zie’k jullie allemaal in Apeldoorn, alleen ziede gullie men nie.. #inkognietoo!

Houdoe wor !Β 

Advertenties