Goeiendag mar wir. Ik ben dur nog, ik leef nog. Hak nie gedacht na veurig weekend. Lag ik daar op munne nest as un zielig hoopje niks. En rillen en bibberen dak din. Echt, die earthkweeks in Groningen trilden minder, da week zeker. Wa war ik ziek joh. Boeit jullie da…
Trouwens, bedankt veur al die fruitmand, bloemen, kartjes, meeltjes, whatsappkes en nog wa meer.
Zit hier nou gewoon te type me unnen bos bloemen achter de laptop as bewijs dak nie lieg he…

Skon wor! Ja, zo ziede mar da zelf ik nog wel bloeme krijg. Nie op un podium, mar toch…
Goed, genoeg over da ziek zijn. Antibiotica er in en klaar. Goei spul !
Dus ja, dan ligde mar wa rond te kijken en te zappen, FB-en, twitteren en nog wa meer. Veul foto’s gezien van ploegskes die op trainingskamp ware. Die van Superior Brentjens zaten in Zuid-Afrika, da zag er goed uit daar. Maar da wies ik al omdak natuurlijk dun Liwald en consorten gevolgd ha toen bij Bridge Cape Pioneer Trek. Skon land om te trainen, daar moet ik nog unne keer naar toe.
Ander ploegske, die van CubeNutswerk zaten op Mallorca. Die han minder geluk. Hotel zat vol duitsers zag ik op un fotooke ! Dan lachte ook nie meer he… Goade uren vliegen hedde da wir. Trouwens, diejen Liwald moet nie zeike, die is net terug van Mallorca, en goat wir terug. Dan hedde nie te klagen over wa fans van Boris Becker.

Seizoen is al rustig aan begonnen. Gisteren en vandaag is t in Assen te doen geweest en volgende week in Berlicum -> kekt hier maar ekkes! 
Mooi parcourske, ha gere de FUN gereje, maar echt, qua ( moeilijk woord !) gezondheid lekt me da nou ekkes nie slim. Dus ga ik maar un bietje rondkijke daar.. Bietje foto’s maken veur mun plekboek. Moet nog veul toppers hebben me handtekening! Das leuk veur munne zoon over 15 jaar, kan ik um mooi vertellen da papa die allemaal ontmoet heeft. Wa zal ie trots zijn en meteen denken: Ik wil ook MTB-en  !. Kijk, 2 vliegen in 1 klapke !

Week na Berlicum start Cape Epic in Zuid Afrika. Kan Hans Becking weer diejen kant op vliegen, hij is net terug, maar hop, weer de vliegert in ! Wa zou ik da erg veine ! Wir vliege ! Bah, da vein ik niks meer he. Al zoveul gedaan, inne keer deurstart meegemaakt want er was nog een ander vliegtuig op de landingsbaan ( waaaa !!! , da war eng ja) en ook unne keer me oewe vliegert uit moeten wijken naar de Bahama’s omda er unne tropische tornado storm flinke woei in de weeg lag. Moete dan lande me zonne grote Boeing op een landingsbaan net zo groot as de Parade in Den Bosch.. Nee, ik ben er wel klaar mee…
Dees week he Marianne Vos ook ekkes laten zien op Cyprus da ze ook op de MTB nie te kloppen is. Ik ben bang da as ge die un ijscokar gift da ze nog iedereen op un paar minuten peddelt, wa een sportvrouw is da joh. Hopen dat de NOS da un bietje oppikt en wa meer aandacht aan MTB gaat schenken.. T zou mooi zijn ! 
Maar goed, komende weken dus Berlicum en Cape Epic. Beide zelfde categorie, namelijk: Gewon deurstoempen 1.1. Moeilijker moete ut nie make!

Dees jaar ga ik veul MTB wedstrijdjes bekijke. Kan zijn da ge dus af en toe in een zeverstukske veurbei komt me oewe naam of fotooke. As ge da niet wilt moete t ekkes laten weten, dan maak ik oew gezicht zwart op da fotooke. He de sponsor toch nog wa !
Trouwens, as nou ekkes 880 mensen dees lezen is mijn gezever al 10.000 kirres bekeken. Da vin’k mooi…  Mooi aantal 😉

Houdoe wor !

Advertenties