Hallo KNWU, 

Nee, ik ben ginne bekende, nee, ik ben ginne topper in wa veur sport dan ook, nee, ik heb niks te vertelle in wa veur functie dan ook, maar toch moet ik ekkes wa kwijt.

Vooral over wa hier onder staat:

Zulde vast wel kenne, zelf geschreve namelijk. Ik maak me un bietje zorgen.. Nie al teveul, maar toch wel wa.
Ge kunt nou nie zeggen da jullie paradepaardje, het wielrennen, in zo’n goei daglicht stoat op t moment.
Toch ? Daar hoeven we nie omheen te draaie. Da ziede overal. Das jammer, da vein ik ook, maar goed, ekkes deur diejen appel heen bijten wor ?
Dan denk ik op t zelfde moment.. Mooi kans om wa andere disciplines wa POSITIEVE aandacht te geven.
Lijkt me toch da jullie zoveul mogelijk leden willen krijgen en/of binnen houwe.. is allemaal geld en exposure.
Maar wa zie ik ? Veur een EK/WK moeten onze jongens en meiden gewoon ekkes een top 8 prestatie hale ergens onderweges. Is da nie wa scherp ? Is da nie wa teveul gevraagd ? Werkt da nie demotiverend naar eventuele kleutertjes die -as we spiek- op hun MTB-tje rond crossen en door papa nu niet echt meer gepushed gaan worden om topper te worden ? Ik heb ook 2 keinder die gere fietsen, ( 1 tje dan, diejen andere kan net lopen, mar da regel ik wel ) , maar as ge dees as vader ziet dan denkte ook be oew eige: Das allemaal leuk, maar zo kan ons Pimmetje natuurlijk nooit internationaal zich laten zien me dees eisen ( Ja, misschien wa overdreven, maar ge wit wa ik bedoel… Ge gaat ook MTB-en om een EK-WK mee te mogen rijden.. as da op veurhand al bijna onmogelijk is.. tsja… ).

Nie da ik onze MTB-ers slecht vein, hilemoal nie. Ge wit da ik unne fanboy ben van Liwaldus en diejen halve Belg die Nederlands kampioen is geworden.. ( Hansje !!!!! ).
Ook zoiets. Waarom rijdt unne Nederlands kampioen nie gewoon standaard een EK en/of WK. Da vein ik raar…
Dus ja, as liefhebber wilde onze mannen en vrouwen ook op een EK?WK zien rijden. En zo in Nederland deze sport wa populairder maken. Op dees manier gaat da nie lukken denk.. Zo komen onze mannen en vrouwen nie zoveul in beeld. Wa jammer is. Of interesseert jullie da nie zoveul en is wielrennen t enige
wa telt ? 

Da regeltje wa ik onderstreept heb. As ge oew eige dan kwalificeert veur EK/WK XCE magde ook nog zelf oew hotel betalen en alles wa daarbij komt kijke ? Maar wel in het shirt van Nederland rijje, me jullie sponsors.. Da’s toch raar.. Ge laat in feite de sponsor van de rijder alles betalen, maar nee, dan moeten ze wel in jullie tricotje rijden.. Dan ook gewoon da EK/WK in het eigen shirt rijden, hebben die sponsors toch nog wa terug veur die onkosten…  Of zeg ik nou wa geks ?

Nog inne keer. Ik heb niks te vertelle of wa dan ook, maar ben gewoon unne liefhebber. Liefhebbers / fans willen onze MTB-ers overal zien rijje, ook op EK/WK’s…  Noem men mar gek, maar ik denk da ze da verdienen, en da ze zeker wa meer aandacht moete krijge !!
Ik heur t wel unne keer denk ? Mooi zo, bedankt alvast ! Dikke kus !! 

Houdoe wor !

Advertenties