Ja, ekkes zomar wa. Leste weken liepen nie over van hoogtepunten van de MTB-ers. Kan ook nie, de helft zit in zunne winterslaap en de andere helft rijdt wa croskes of over unne zandstrook langs de Noordzee. Me diejen smerige weind. Weind hedde alted op kop, of ge nou heen goat of terug, links of rechts, die bloast altijd van veure.. Be men dan he, of kumt da gewoon da ik nie zoveul kracht heb ?

Dus ja, wa doede in de winter as ge MTB fan bent. Dan kekte un bietje op gezichtenboek wa die mennekes allemaal uitvrete. Soms zit ik daar ook wel eens op, nie al teveul hoor, maar un poar dinge wil ik toch ekkes dele.

Veurbeeldje. Tedje geleden, filmke op TV. Rembo. Diejen slapjanus, ge kent um wel. Diejen film begint en dur kumt me toch een discussie op gezichtenboek, manmanman, der werd meer getypt dan dat er ondertitels ware in diejen film !

Moete toch eens kijke ! Dan kunde toch ginne film kijke zo ! Nou hebben ze geluk dat t Rembo was, die kunde toch wel volge al miste un half uur ! .

Ge het ook MTb-ers die wel serieus van gezichtenboek gebruik maken.

Kijk !! Dan hedde begrepen waar de winterslaap veur is. Lekker genieten en wa zaufen ! Maar as ik in Belgie zou wonen koos ik veur wa Trappist, maar goed, ieder zijn smaak ;)..

We me vandaag opviel, da vond ik wa verdacht. Ge kunt bij Cube elken dag wa winnen he, zo’n advent kalender, moete nummerke kiezen en dan doen ze da trekken en kijken ze wie er wint. Vandaag konde un reis winnen. Ook mooi, unne fietsvakantie ! Doek gerre mee, da begrepte wel.
Maar.. wa zie ik ekkes later ?  Cube post diejen link me diejen vakantie en meteen daarna kumt er unne post van Micha de Vries. Kekt mar eens ekkes !

Dus…. ge kunt un reis winnen, en 2 minuten later gaat Sandertje op vakantie ?? Ik rust mijn kaas…
Ik zeg niks… Ik ga er niks van zeggen… Het zal wel… T valt ook bijna nie op nee…

Nou zulde zegge, warum kekte in de winter geen veldrijje. Da doe ik ook ! Tuurlijk. Enigste nadeel daarvan is da 1) 10 van de 10 crossen in Belgie zijn, en dan nie net over de grens, nee, bekant in Frankrijk en 2) ook da nie zoveul op TV kumt in Nederland. Dus ja, of Sporza kijke, of op VIER       ( wak geruild / gerolen heb me Hans ! Hij vis TV, ik vier, mooi man ! ) Bietje jammer da ook hier de NOS verzaakt, ik meen da we dees jaar lekker meerije as Nederlanders dus waarom we dan een WK zwemmen kortebaan te zien krijge me 4 amerikanen, 2 zweden, 3 kongolesen en unne rus, da snap ik nie…  ( Neej, er zijn geen 10 banen, da weet ik wel, maar zo is t wel duidelijk ) 

Wie dees jaar ook goed meerijdt ( afgelopen jaren ook hoor.. ) is onze NL kampioen Masters Micha de Vries. Die is dees jaar bekant nie te kloppen en kan onderhand unnen bloemenwinkel beginne, zo vaak het die al op t podium gestaan ! Ik ben benieuwd of hij dees jaar zijn titel kan verdedige ! Daar moete bij zen op zaterdag 12 januari, 14.30 in de Beekse Bergen ! Mooi, das nie zo weit weg ! Veur men dan he..

Dus ja, ik zie jullie allemaal wel op 12 en 13 januari in Hilvarenbeek. Kunnen we vanaf dan mooi gaan uitkijken naar t MTB seizoen. Ik heb er zin in ! Wa gij ?

Houdoe wor ! 

Advertenties