Nee, da goat niet over men, men boeit da nie zoveul. Da goat over un bedrijf wa nou ballen kan tonen en erveur kan zorge da ze wereldberoemd in Nederland worden. En weit daarbuite !
Ik zag vandaag in Bikefreak magazine da Milka dur mee stopt. Wa makte me nou? De doede toch nie? Of wel, da blijkt wel.  Denk da ze “hun doelstelling bereikt hebben” zoals ze da zo mooi kunnen zegge. T is wel jammer, dur goat toch un skon en bekend shirt verdwijnen uit t MTB.( en unnen goeie sponsor 😉 )

Maar… da schept ook meugelijkhede vur un ander bedrijf ! As ge nou wa euro’s het en ge wilt oewe nek uitsteke dan is dees un mooi moment. Ge kunt er 1) veur zorgen dat ge un mooi teamke kregt en 2) as ge slim bent kunde ook meteen MTB promoten in Nederland ! 2 vliegen in eene klap ! Is da wa!.

Nou geleuf ik nie da Bart Brentjens menne hulp nodig he, maar hee, als ge ziet hoeveul mensen da stukse hieronder over de NOS hebben geleze ( meer as tweeduuzend !! ) dan kan ik me dees gezever misschien de helft hale. As er van die duuzend dan mar eene bijzit die denkt: Verrek, das un goei plan, dan is toch simpel ? Ge wit ooit nooit nie hoe unne koei unnen haas vangt.

Hedde da ooit gezien ? Un koei die unnen haas vangt ? Tuurlijk nie, diejen haas is te snel, da snapt iedereen. Raar spreekwoorde hebben wij in Nederland. Maar hee, da moet da bedrijf nie afschrikke ! da het er niks mee te maken, we hebben ook goei mountainbikers !!

Gullie zult wel denken, wa doet ie nou. Hij is toch fan van da team van Cube? Me oew facebook berichte en oew pagina’s die ge maakt…  Ja en nee. Ja, ik vein da un mooi clubke maar ook t mountainbiken in t algemeen vein ik mooi. Dus wilde ook da al die teams blijve bestaan, anders rije er straks alleen maar mennekes rond in die rood-witte pakses, da zal ook nie de bedoeling zijn… Dan komde nooit op de televee.

Wa dan wel wir raar is, bende zo goed bezig veur die jongens, krijgde ondertussen op Facebook t volgende:

(opklik voor groot)

Vroag ik heel netjes of ze nie wille storen, goan ze gewoon 3 kirres zo hard weijer…  Dus ja, dan zal er misschien straks wel een tiepvautje inzitte, doar kan ik dan ook nie veul aan doen… Ik heb mun best gedaan…

Goed, samenvatting van t bovende. Ge moet me oew bedrijf gaan sponsore !!! MTB is un skon sport, daar moete bij zijn. He oew bedrijf nodig !! Dan noem ik wel af en toe un paar kirres oewe naam in zo’n stukske, da zien dan wir 127 mensen, worde rijk van !!

P.s. as ge dees in t nederlands wilt leze, dan moete da ekkes late vertalen deur Google transleet. Brabants doen ze binnekort toevoege !

Houdoe wor !

Advertenties