Alted beginnen me un mooi fotoke, da makt de link aantrekkelijker op Facebook en twitter ๐Ÿ˜‰
Verder heb ik er nie veul over te zeggen, gewoon puur commercieel dingske.. En t feit da ze de komende weken hier pizza komen brengen.

Tedje terug heb ik wa geskreve over Milka en hullie Brazilie avontuur. Gewoon omdak da leuk vond. Hoop commentaar gehad van Liwald. Ge kent da wel he, overloperT, matennaaierT, das de concurrent en nog wa meer. Zo goat da. Maar goed, ik vertelde um da as hullie in Zuid Afrika zon zen ik t wel goed zou maken. Zo rol ik.
Hek ook gedaan. Beetje posten op twitter en Facebook, stukse zeveren, dus hij he nie te klagen.
Ikke wel. Ben tju nonde unne volger kwijt denk.. Echt woar, na 2 dagen begon het al.

Tju. Bij mezelf blijve.. Niemand reageert.. Niemand geinteresseerd… Ik zag da toch ekkes anders, maar goed. Das alted mooi as iemand op de twitters wit wie ik ben en hoe ik ben. Zal ik eens eerlijk vertellen dak un grafhekel heb aan twitter en/of facebook politie! As t oe nie bevalt, gewoon nie lezen, men verwijderen en nie zeuren, maar ga nie mij vertellen wak moet doen ๐Ÿ˜‰ Of nie mag doen…

Goed, t spektakel zit erop. Weekske ploeteren in de regen, kou, hoogte, rivierkes, boskes, modder en weet ik waar ze nog meer hebben liggen ploeteren.
Leverde wel mooi plaatjes op.


Laatste ritje gehad, iedereen veilig binnen en blij dat ze zijn. Ik las da t redelijk zwaar was, maar toch ook wel mooi. Micha en Willem besloten ekkes om die laatste etappe te winnen. Doen ze ekkes !
Dus ja, dan kan het fisje beginnen, die Zuid-Afrikanen weten wel hoe ze da moeten doen….

Ekkes een vatje bier hale ( vat ie gewoon op zunne nek he, kost geen moeite, moete eens probere!) en gas op die tap ! Gooi open diejen hendel.

As leste in deze reeks de einduitslag.

Dan doede t toch nie slecht. Knap gereje en toch skon podiumplekse voor Micha en Willem. Volgend jaar staan Liwald en Matthijs daar ook, daar durf ik een krat bier veur te verwedden ! 1tje he, nie dak dadelijk 54 weddenschappen heb lopen en ik unne volle container bier weg moet geven. Hekel aan, aan bier weggeve !ย  ๐Ÿ˜‰

Mooi, alle menskes die munne spam ( whahahaha) zat zijn kunnen wir blij doen, t is veurbij. Nie dak nou verdwijn ( jammer he…) maar ja, t zal wa minder zijn ;).

Houdoe wor !

p.s. alle fotookes komen van oakpics.com of vanย blogsite Bridge cape pioneer Trek ๐Ÿ™‚ Dankie !!ย 

ย 

Advertenties