Vandaag is t zover. 4 kleppers in een Cube pakske gaan vandaag ekkes in dun boesh boesh unne proloog rijden vliegen. Kwartiertje ( brabants) werk veur die mannen, dus veul inspanning zal t nog nie zijn. Van de week zijn ze al aangekome na een vlucht van 23 uur las ik. Wa is da joh ? 23 uur, dan zitte normaal gesproken in N-Zeeland !! Hadden gullie zelf moeten vliegen of wa ? Bende onderweges uitgestapt in Marokko, of wa ? Of wa ?

Wel skon, komen die mannen daar eindelijk aan, hedden van die locals die het al zat waren.

Whaha, die naajden der al uit. Die han t al bekeke. Houdoe en bedankt !! We kommen volgende week wel terug as gullie wir pleite bent !!! Me oewen herrie…

Na verkennig van de proloog, of der veur, weet ik veul, was t ekkes tijd om de internationale pers te woord te staan en wa fotokes te trekken ( jaja, bels kan ik ook… ). Altijd goed veur de sponsor as die kiekskes de wereld over gaan.

Alleen… der is der alted ene die dan toch ekkes iets moet doen wa niemand snapt. Die probeert daar gewoon ekkes unnen drol neer te leggen of wa is tie aan t doen ?  Wittegeit?

T is trouwens zo, da kunde zien op da bordje ( belangrijk bordje, goed opletten, dun Liwald overheurt oe daarover as tie terug is) da t daar best gevaarlijk is. Er zwemt vanalles in da water wa oe kapot kan maken. Iets me unnen Hippo of zo. Wij noeme da neushornke, maar daar noemen ze da Hippo. Is wel een stuk korter natuurlijk… Trouwens, hedde wel eens zonne hippo gezien ? Die zen wel zo groot ! Doar hoefde gin bordje veur neer te zetten hoor, die ziede echt wel zwemmen ! Manmanman…

Lange dag geweest, foto’s moeten maken, inskrijve, bietje rondkijke dus de mennekes waren an wa rust toe. Ekkes een terrasje en hoppa, ze kunnen er wir tegen veur de komende 10 minuten. 

‘S-avonds, ik ha munne laptop al bijna afgesloten zag ik nog wa veurbij komen. Ik snap er nie veul van, maar toch wil ik deze foto van de twitters nog ekkes laten zien.

Zeg t maar.  Ik heb geen idee.. Nou ken ik Willem natuurlijk ook nie zo goed dus da is toch lastig om te zeggen wat hij aan t doen is, maar afwassen lekt t me nie… Wielekes ? un frameke ? Unne stapel playboys ?

Ow ja, hast vergeten. Prijsvraagje gewonnen ! Nou ja, prijsvraagje. Gewoon liken, delen, bietje zeveren en ineens zag ik da ik un neij pakske gewonnen had.

Gewoon via feesboek. Hoefde nie veul veur te doen. Gewoon ekkes elke dan die foto un biete weijer spammen naor oew vriendjes en dan maar wachte of ze jouwe naam uit diejen hoge hoed toveren ! En verrek, ik war de gelukkige. Hoop da ze t snel opsturen, heb volgende week een bruiloft, kan ik da mooi aan doen !!.

Goed, houdt ekkes in de gaten, rond 14.30 gaan ze los.

Mooi op tijd geregeld, kunde mooi na die proloog meteen om 15.00 naar Sporza achakelen. Daar gaat Fast Eddy vanmiddag ekkes proberen om een veldrit af te raffelen. Kunde mooi live bekijken bij onze vrienden in Belgie. Want ik ben er zeker van da de NOS nog steeds nie snapt dat MTB en cyclocross toch mooier zijn dan een hockeywedstrijdje Kampong – HCKZ en/of 156 km roeien veur baby’s.

Samenvattingske:

14.30 t/m 15.00 uur. CUBE kijken
15.00 t/m 16.10 uur 36Cycling kijken.
Wa ge daarna doet moete zelf maar wete !!

Houdoe wor !

Advertenties