Na veurige week die Milka Boys gevolgd te hebben staat t volgende alwir op de planning. 

Op 14 Oktober gaan die festijn weer begin. ‘N mooi MTB wedstrijdje waar die Cube Nutswerkteam natuurlik ook weer aan mee doen. Ja, dit moet jy seker even elke dag gaan sien!

Tot soweit mijn Zuid-Afrikaans. Da kan ik nie, doar ben ik nie veur in de wieg gelegd.  Brabants ok nie, maar goed, ge lult mar wa he.  

Ik heb eens ekkes naar veurig jaar gekeken he. Wa zedde ? Wilde gullie da ook zien ?
Da kan, moete ekkes op joetjoep gaan zoeken. Witte wa, ik help wel ekkes, as ge nou
HIER
HIER 
HIER 
HIER 
HIER 
EN HIER 


ekkes kekt dan denk ik wel da ge een uur van oewe tijd kwijt bent mar da ge ok wa moois gezien het.
As t begint kunde op de website van hullie un bietje bijhouwe hoe die knakkers van CUBE het doen.
Ze hebben livestreamkes want ok hullie dagte wel da de NOS t nie zou uitzenden, dus die streamkes da doen ze goed ! Zien we tog nog wa.

Zondag starten Liwald Doornbos (war ge eigenlijk nie over moet bloggen, want da is nie slim volgens een blond vrouwke..), Matthijs Eversdijk, Micha de Vries en Willem van Heerdt me un proloogske. Tijden staan op dees papierke
Zo ziede mar, hedde in een klein stukske toch wil veul informatie van me gekregen! Zo ben ik, ik deel alted alles me iedereen as t me uitkomt.

Volgende stukse is nie informatief, maar puur veur munnen boterham.

Hoppa, wir unne meier verdient. Makkelijk baantje heb ik toch !!

Mooi da ze in Zuid-Afrika geen tijdsverschil hebben.. Hoefde tenminste snachts oewe nest nie uit om een streamke te gaan bekijke. Mar ben eens eerlijk, wie zou da doen vur deze boys ? Wie staat er snacht op om een MTB rundje te gaan bekijken ? Ikke nie, ik hoef nie op te staan, ik ben al wakker, dus da veurdeel heb ik. Bedankt zoon, topperT van me 😉

Ik zou best hier nog een compleet route schema neer willen kwakken, maar de menskes van de organisatie hebben zo’n goei werk verricht da ge beter op dees dingske kunt klikken me ouw pelleke, dan ziede ook alles. Da hoef ik nie te kopieren, moek daluk nog kopieraijt gaan betalen ook, benk munne meier wir kwijt ! .

Maar goed, heul veul succes mannen, doet oew best, ik volg jullie wel un bietje elken dag op mun werk, zoveul heb ik toch nie te doen… 😉 ( da ge da nie deurstuurt noar munnen baas he ? Bedankt ! ).

Succes kerels, gas op die lollie !!!!

 

 

Advertenties