Neeeeeej, doar krijg ik gin geld veur. Ik doe da beela blangelos veur niks. Ja, die mensen zen er nog, al komde die nie veul mir tegen in dees wereld. Mar t verschil is, ik zit in Brabant, doar zen de mensen nog gemoedelijker en relaxed. Nie druk maken !

Gister (officieel) nieuws geheurd. Dun Eddy van Ijzendoorn, ge kent um wel van t mountainbiken bij CubeNutswerkteam, die goat vanaf vandaag weer gewoon werken veur zijn geld. Niks meer lekker hobby-en op unne MTB maar vandaag begint het cross seizoen wir !! Das zijn werk, da kan hij goed.

Het nieuws dus… Laten we wel wezen, ik ken t ploegske / organisatie nie, dus veul kan ik nie vertellen. Ja, da kan ik wel, maar dan ist mist van de tijd unnen hoop gezever en of t woar is is dan nie altijd duidelijk.  Dus deze keer loat ik da ekkes achterwege 😉

36cycling (clicky) is de naam. Skon spulleke hebben die. Ziet er strak uit.

Met dees karreke gaat Ed dit jaar deur de modder ploegen, te beginnen vanmiddag in Erpe-Mere bij de Steenbergcross. Wedstrijd die weekje vervroegd is door het WK wielrennen in Valkenburg, en omdat er vandaag ook een UCI ritje op de kalender stond in Baden ( Zwitserland) is deze cross een nationale cross geworden. Dus een streampke zal er wel nie inzitten…. ( En ja, 177 km enkele reis vond ik ekkes teveul om op en neer te rijden…. ).

Het fietske dus. Vakkundig in elkaar gezet deur Patrick en netjes gepoets deur Melissa.  Ondertussen lag Ed met de beentjes omhoog te relaxen en Nickelodeon te kijken. Goed veur mekaar !!!

Goed, we zen dur klaar veur, laat de cross maar beginnen en houdtdtd onzen Eddy in de gaten !!
Hoe die eruit ziet vraagde ? Hoe ge hem kunt herkennen ?

Heel makkelijk… zoals hierboven, mar dan me un helmke op ;).  Succes dees seizoen !!

Houdoe wor ! 

Advertenties