Mirroi en Groesbeek.

Dun zondag begon rustig. Ik war van plan niks te gaon doen want de Frau had wa planne, dus ja, dan ik dus nie… Zo simpel is t.
Bietje surfen op da net. Feesboek checken en nondeju, wa zie ik?? Ninko twietert unne post dat ie op de radio komt !! Lokaal 7. Ook mooi. 17 luisteraars per week, mar radio is radio. Ikke zuuke op de radio, maar die heb ik er nie opstoan. Dan mar unne link zoeken!! En ja hoor, 11.06 begon het gewauwel.
Nie geheurt? Zatte nie bij die 5 luisteraars ? Hier kande t terug heure!
Doet ie goed hoor! Goeie reclame !!

Toen dacht ik, als ik nou eens slim doe. Ik naar de Frau. Zot we zen als ons dochter vanmiddag ekkes in de bossen kan speule? Das toch mooi veur dieje kleine? Tuurlijk was da un goei idee. Ik zeg: Dan rije we ekkes naar Groesbeek, das un mooje omgeving, kan die kleine speule en kunde gij meteen zie wie die mennekes zijn waar heel de kamer mee volhangt! Want witte.. Veul mensen betalen duuzenden euros om nar Amerika te vliegen, nor Hollywood, om sterren te gaan bekijke. En wa zien ze dan? Niks, allen die huiskes van die sterren. Wij gaan gewoon naar Groesbeek en dan ziede de sterren van Cube Nutswerk gewoon in t echt !!!  ( godnondeju, wa ben ik slim… ).

Hoppa, den auto in. Niks camera bij want batterij leeg. Klein digicammeke bij, maar die foto’s zijn bagger, die heb ik dus nie…. Enigste die duidelijk is is er 1 van Liwald, mar die war zo chagrijnig, die wo nie in mun lens kijke.

 Dan mar nie…  Ekkes op feesboek gekeken naar fotookes en van dun Ed heb ik ook nog unne mooie gevonden…

Vol concentratie da trepke af… Hij was me unne goeien opmars bezig toen !!

Ikke doar un bietje rondwandelen met Melissa en de familie. Over die motorcross baan heen geploegd, dwars dur dun drek, wa niet goed is veur Uggs, maar sommige makt da nie zoveul uit en die lopen gewoon durch die modder. Kein Problem.
Mooi stukske in t bos gevonden, waar nondeju dun volgende toppert stond. Micha de Vries !
Die ha net de Dyna-sys MTB topcompetitie op zunne naam geschreven ! Britt trouwens ook !!
Profiesjat !!!

Zo ziede mar, ge hoeft nie 8500 km te vliegen om wa beroemdheden te zien, gewoon in Nederland blijve, daar zijn ze ook !  Wedstrijd verder bietje uitgekeken, Liwald unne lekke tuub, Ed had in t begin wa problemen met zijn ketting ( doet die an ook af !! )

Da snap ik da da in de weg zit !!! Zo kunde toch nie fietsen ?
Maar goed, ketting dus, allebei un lekke tuub dus ja, dan kunde de bloemen wel vergeten, of ge moet zonne moter hebben als Froome en Wiggins gistere in de tijdrit !! Mar da hebben er nie veul !

Next 3 weeks I not be here so much because holiday I go away to Greet Britan. Snapte ? Ekkes parcours Hadleigh Farm MTB verkennen !

Houdoe !! ( baai baai) !!
 

Advertenties