Landgraaf

Omdat dun uitgevert van mijne kwats in mijne nek hangt dak wir iets neer moet pennen, hoofdstuk 7 iets eerder dan gepland. Een half uurke ongeveer…
Zondag.. echt, ga ekkes zitten, wa ik nou vertel geleuft gin man ! Zondag ha ik bijna unne miet en griet met den Ninkoo en dun Liwald !!! Dak een puist op mijn neus mag krijgen als ik t lieg… Hullie gingen noar Ster ZLM kijke in Skendel.. da ster stond me nie aon, vertrouwde ik nie, dus snel een smoeske verzonnen dak nie kon.. manmanman, anders war da spannend gewist !

Eind van de middag was er een MTB rundje uitgezet in Landgraaf. Op een plek die ik alleen van binnen ken en ook altijd met de lift omhoog ga. Verder hoef ik diejen berg ook nie te zien, men te steil.. heb al moeite met de Lambooybrug in Den Bosch…
T scheen een mooi rundje te zijn.. Goei sfeer en relaxt da ze waren…

Niks aan t handje.. bietje chillen veur dun truck van Cube Nutswerk en mar lache in da zonneke. Kijkt uit da ge nie verbrand !!!
Ekkes later ging t los..  Filmke van de start.. snel kijke, t is zo voorbij zo hard gingen ze !!1

( as ge unnen error kregt.. dan hek oewe komputer gehekt.. ghehehehehehe)

Maar goed, as gullie denkt da t makkelijk war.. Nee, da was t niet.. 8x diejen berg op is redelijk te veel van t goede en gevraagd van unne mens..Niet veur allemaal want die topper van Cube Nutswerk (Micha, ge kent m vast wel… ) won gewoon de wedstrijd… En mocht met de rondemiss t podium op ! Ook mooi !

 Terug noar de wedstrijd… Melissa probeerde ook un fotooke te maken van dun Liwald.. En ge wit, als ge wielrenners of MTB-ers wilt fotograferen moete knippen als ze an t begin van oew lens zijn. Aks ge dan gelukkig bent stoan ze net veur t eind van de lens erop.. … Helaas nie bij Liwald.. Die staat gewoon veur op de foto.. Ik zeg verder niks over z’n snelheid, doe de zelf maar… Zunne schaduw is nog sneller…. 😉 

Wedstrijd over, ekkes contact via d’n twitters met de mensen die wel de moeite namen naar Landgraaf te rijden.. ( gij nie he Rob.. lamzak… ) en ja, t was verrekkes heet daar.. Liwald was zo heet, die ontplofte bijna en ja hoor..Sommige liepen gewoon me un verbrand gezicht rond oan t eind van dun dag !
Sommige hadden gewoon hil dun dag unnen zonnebril op. Da moete nie doen als t zo heet is !!

Bende mooi klaar mee. Ik heb da ook wel eens, as ik op wintersport ga, maar dan is t stoer. Tenminste, da vond ik toen ik 9 was, een jaar of 2 geleden, nu ben ik wijzer geworden en doe ik unnen helm op die mun gezicht helemaal bedekt.. Niks geen zon !!

Gullie hat zeker wel gezien da ik de straatrace Mirroi al gereden heb ? Mooi parkoerske ! Easy overwinning veur men, alleen op de finishfoto, niemand te bekennen.. Ook langs de kant nie ! Wel lastig me al die auto’s die er rondrijden, ekkes kijken of ze da de volgende keer beter kunnen organiseren..

Goed, even kalenders gaan bekijken waar de knullen van Cube Nutswerk de komende tijd te vinden zijn… *agenda erbij pakken gaat*

Houdoe !!!

Advertenties