Oirschot

 Ik onderweg naar Oirschot. De fanclub van Edje reed voor me, die dachte natuurlijk dat het een etappekoers van een week was, ze hadden heel d’r hebbe en houwe meegenomen… Wen gekken joh !

Da was nie zo erg, wel was t erg da ze veur men reden.. Ik met 35 km/h naar Oirschot ipv met mach 3 over dun Highway.. mar goed, uiteindelijk toch gearriveerd.
Meteen uit d’n auto gesprongen en voila, ik ben bij t parcours, ursten bocht die ik zie en wie komt er aan gelopen ? Inderdaad, Papa Eddy ( die mens is er ok altijd bij ook he, RESPECT) en iemand die ik nog nooit in t echt ha gezien ! Da war spannend, maar eerlijk is eerlijk, Melissa is in het echt net zo aardig als op de twitters !.

Koerske ging kneiterhard. D’n Brus voorop met unne Australier ( we komt die in Oirschot doen ? ) en ik geleuf unnen Duitser ( korrekt mie if Im wrong…) me bovenbenen zo dik als mijn 2 benen bij elkaar !! Ik lieg t nie !  Ekkes een keer t parcours rondgewandeld met Henry en Melissa en toen in t centrum de rest afgekeken. Eddy was nie tevrede met zijn fietske, die had hem een dag of 2 van te veure in elkaar geknutseld en nou was zijn zadelpenneke losgeraakt zodat ie niet meer comfortabel op t fietske zat. Zijn knieen rakten elke keer zijn kin als hij trapte, das gin doen he..

Vinde t gek da alles lostrilt as ge 84 km over deze keikes moet rijden ! En dat met een gemiddelde van iets boven de 41 per uur. Da hek toch goed onthouden he Ed ?

Vermeldingswaardig het vermelden ende opschrijven waard is de knappe 7e plek van Rik van Ijzendoorn die er toch nog een nette sprint uitperstte op t eind !!

De famile Doornbos was deze week druk met met Stroatcross Mirroi ! Schanskes maken, parcourske testen, indrinken in t cafe en nog veul meer..

klusserdeklusserdeklus ja ja, ze zijn druk druk en heel druk. Mooi schanske, maar as ge doar vol overheen gaat lande vol op da zwarte ding daar links. Wa zou doar onderzitten ? T lijkt op unnen barbekjoew. Lekker worsten lekker. Gooi maar aan da ding, dan zijn de worsten op 11-08 wel klaar !

Ze hebben ook de schanskes ergens in een bos gedropt. Cameraatje erbij zodat ze mooi kunnen  zien hoe die toerrijderkes de schans nemen en dan kunnen ze besluiten of de schans nie te gevaarlijk is veur de profs !
Maar…. kijkt eens naar dees fotooke !!

Steil daar in Middelrode.. Diejen auto komt den berg nie op !! Lijkt me sterk da ze doar un parkoerske maken, maar ge wit nooit met de gebroeders Doornbos !

Later hebben ze een schanske uit dun auto gehaald en in t bos neergelegd. Doen ze goed, kan ik er mooi overheen stuiteren !

 Ze zijn  er mar druk mee !!!  T mooie van dees alles is dat die wagen die ge doar ziet nou een stuk lichter war geworden. Manmanman, da scheelt wa snelheid wat ze later in de week ff laten zien.

Gewoon in zijn 3 een ander rooj autooke inhoalen. Op t gemak, even bijschakelen naar zijn 4, en weg zijn ze ! Nie meer terug gezien die kruiwagen !! .

Goed, t is zondag, ik ga op de bank hangen. Sommige moeten een MTB wedstrijd rijden in Landgraaf, langs unnen helling waar ik liever met mun snowboard naar beneden ga !! Maar ieder zijn hobby 😉

Succes mannen !!!!

Advertenties