Wageningen

De Wageningse muur.. Ik weet t nie hoor.. In China, Berlijn, Geraardsbergen, Huy, dar hebben ze un Muur.. Dees zal wel een schuttingske zijn, maar goed, ik was er nie ( wir unnen barbekjoew, de 15e dees jaar al, maar nou met chinees bier en veul van die griekse saus, Sirtaki toch ? ) dus misschien is t muurke wel stijl.
Ed reed lekker mee volgens schoonpa, die zag dat het zwaar was. Dan geleuf ik t wel, die zal toch nie liegen dieje mens ?
Uitslag ben ik nie zeker van, ik dacht gezien te hebben ergens in de pens van t peleton gefinished tussen plek 30 en 40. Gewoon lekker traininkske gehad vur de winter, doar moet t gebeure !!

Arnhem

Lekkere zondag, 7 graden en regen, mij nie gezien. Er was trouwens toch geen fatsoenlijke wagen thuis.. De Golf ( nondeju, dies snel ! ) had de Frau mee en om nu met een Peugeot 106 die kant op te rijden.. Dan had ik afgelopen woensdag moeten vertrekken om op tijd te zijn. Nie dus…
Ik heurde in de wandelgangen dat er veul modder lag/was/is mar… Liwald rijdt gewoon naar een knappe 4e plek. Tenminste, ik neem aan dat dat knap was, er zullen geen 3 bejaarde 85+ ers op 1,2 en 3 geeindigd zijn, toch ? Anders komt die 4e plaots in un heel ander perspektief.
Toen ekkes twitter afgewandeld, en ja hoor, het herstelmaal is ook wir genuttigd. #knoepertmeejoppie #milksjeekie banaan unne grote

Houdoe ! 

P.S.
Net docu gezien op ned 1 over Bas Mulder. Mocht je die gemist hebben, kijk even terug op uitzending gemist. Zeer indrukwekkend en de moeite waard !!
http://www.stichtingbas.com

Advertenties